Enllaços
Butlletí


Notícies
Dimarts, 30 de Desembre de 2008 Cultura

Canguelis, El lleig i Germanes, protagonistes de la temporada d’hivern de L’Amistat

El Teatre L’Amistat de Mollerussa enceta el diumenge 11 de gener la nova temporada d’hivern, que enguany inclourà com a obres estrella Canguelis, una producció de la Companyia Vol-Ras, El lleig, dirigida per Juan Carlos Martel i amb un repartiment encapçalat per Joan Negrié, Oriol Grau, Pep Muñoz i Neus Umbert, i Germanes, una producció de La Villaroel La nova temporada també inclourà 4 obres de teatre infantil dins de la programació de La Xarxa. La programació també inclou l’obra Flores rotas, organitzada pel Centre de persones sordes de Mollerussa i que tindrà traducció en Llengua de Signes. L’obra parla sobre la violència de gènere i es podrà veure dissabte 24 de gener a les 6 de la tarda. Una altra de les incorporacions en la programació serà una sessió de cinema amb les projeccions del cineasta local Ramon Monfà, que tindrà lloc el dia 1 de febrer.

L’Ajuntament oferirà de nou un abonament per assistir a les produccions principals que suposa un 40% de descompte respecte al preu fixat a taquilla. Així, aquest abonament, que es podrà adquirir a les taquilles del teatre, per internet a la web de Servicaixa, o a través del telèfon de Servicaixa, servirà per a les representacions Canguelis (31 de gener), El lleig (15 de gener), Germanes (1 de març) i Sketchofrenia (29 de març)

Pel que fa a la programació de teatre infantil programada per La Xarxa, L’Amistat oferirà El conte de la lletera (11 de gener), El rei que s’avorria (25 de gener), Alfred i la tempesta (8 de febrer) i El ratolí Pérez (22 de febrer).

El bar de L’Amistat continua amb les actuacions en directe gratuïtes

La programació de l’Amistat inclou també la música a través de les actuacions en directe gratuïtes que es duran a terme al bar, seguint així amb aquesta iniciativa que va tenir una molt bona acollida la temporada passada. En aquest cas seran tres actuacions, la primera de les quals tindrà lloc divendres 30 de gener a les 10 de la nit a càrrec del Quartet de Clarinets de l’Escola Municipal de Música, una formació que fa un recorregut per diferents èpoques, estils i cultures des de la música clàssica fins al jazz. La segona de les actuacions previstes serà el 27 de febrer també a les 10 de nit a càrrec de Rosa i los Sánchez, un quintet amb un repertori que repassa les músiques tradicionals de Centreamèrica i Sudamèrica. El cicle acabarà amb el concert de Contraband el 27 de març també a les 10 de la nit. La banda que es va iniciar en el soul i el funky repassaran diversos estils musicals com el rock, el pop, el funky, el reagge o l’ska. L’objectiu de la Regidoria de Cultura és potenciar aquesta iniciativa que té per escenari el bar de L’Amistat amb la voluntat de promoure aquest local com un punt de trobada més a la ciutat.
Accès privat


Recordar contrasenya
Agenda
No hi han activitats programades