Enllaços
Butlletí


Notícies
Dimarts, 23 de Desembre de 2008 Esports

La 26ª Cursa Popular de l’Indiot a Mollerussa espera 500 participants

Mollerussa viurà el dia de Sant Esteve la 26a Cursa Popular de l’Indiot, que es caracteritza per l’originalitat dels premis que s’emporten els guanyadors: indiots, perdius o guatlles en funció de la categoria. La cursa recorre un circuit urbà, que enguany s’ha variat per tal de reduir els efectes en el trànsit rodat de la ciutat i millorar la seguretat dels atletes, i està adreçada a tots els públics. La matinal atlètica està organitzada per l’Associació Atlètica Xafatolls i l’Ajuntament de Mollerussa, que enguany esperen la participació de més de 500 corredors dels quals 450 ja estan inscrits. Entre els que ja han formalitzat la seva inscripció hi ha atletes destacats com Xavi Garcia, recent campió de la Marató de Tarragona, o Estefania Climent, atleta dels Xafatolls especialista en curses d’ultrafons.

La cursa presenta enguany novetats destacades, a banda de la modificació del recorregut, ja que la sortida es farà des de la Plaça Manuel Bertrand a les 11 del matí, una hora abans del que era habitual els darrers anys. Així, les categories de Juvenils, Sèniors i Veterans sortiran primer mentre que els més petits ho faran, com sempre, a les 12 del migdia. En aquest sentit, cal destacar que enguany s’han ordenat les curses per categories seguint les directrius del Pla Català de l’Esport.

Les inscripcions es podran fer el mateix dia des de les 10 fins 2/4 de 12 del matí en aquest mateix indret en el cas de les categories inferiors. Pel que fa a les categories de Juvenils, Sèniors i Veterans, les inscripcions es podran fer gratuïtament on line a través del web del mateix Ajuntament fins al 24 de setembre a les 9 del matí. Aquells d’aquestes categories que vulguin inscriure’s el mateix dia de la cursa, ho podran fer de 10 a dos quarts d’11 del matí pagant 5 euros.
 

Accès privat


Recordar contrasenya
Agenda
No hi han activitats programades