Enllaços
Butlletí


Notícies
Dimarts, 23 de Desembre de 2008 Joventut

Mollerussa organitza de nou L’Aventura de Nadal amb una trentena d’activitats

El Pavelló Firal de Mollerussa tornarà a acollir per dinovè any consecutiu L’Aventura de Nadal, un parc d’esbarjo per al temps de lleure pensat per a nois i noies de menys de 14 anys que podran gaudir de més d’una trentena d’activitats diferents. Des del Dia de Sant Esteve i fins el 4 de gener les portes d’aquesta “aventura” romandran obertes totes les tardes des de les 4 fins a dos quarts de nou per entretenir i alhora educar els més joves.

L’entrada a aquesta aventura, que atrau més d’un miler de visitants diaris, costarà 3.5 euros. A més, la Regidoria de Joventut ha preparat un abonament especial per a 5 dies que costarà 14 euros. L’objectiu és facilitar el pagament i beneficiar també amb un descompte als usuaris diaris.

L’Aventura de Nadal aposta per les atraccions més educatives i didàctiques enfront a les atraccions mecàniques. Així enguany com a novetat hi haurà El Racó dels Petits, un espai pensat per als més menuts fins a 4 anys i es renovaran totes les atraccions inflables del parc. Així mateix, es comptarà amb un espai on el Club Hoquei Mollerussa donarà nocions bàsiques pràctiques sobre l’esport als interessats.

Un altre dels àmbits que es potenciaran serà el dels tallers de manualitats. D’aquesta manera, a banda dels que ja feien els monitors habitualment, també hi haurà un espai per fer un taller de joc de rol, que enguany hi serà permanent tots els dies. També es podrà gaudir d’un taller referent a manualitats de construcció i un altre sobre manualitats relacionades amb el teatre que anirà a càrrec de la companyia Teatre de Butxaca que compartirà espai amb la Biblioteca Comarcal Jaume Vila que presentarà una selecció de llibres relacionats amb manualitats i el Nadal.

Quatre espectacles diferents completaran l’oferta lúdica

L’Aventura de Nadal també comptarà amb una programació teatral que enguany retorna a l’àmbit del Pavelló Firal. Així la companyia La Cremallera presentarà dos espectacles diferents: Cantem nadales, dissabte 27 a les sis de la tarda, i Rebombori de pagesos, divendres 2 a la mateixa hora. La Cia. L’Estaquirot representarà El ratolí viatger dimarts 30 a les sis de la tarda i dimecres 31 a la mateixa hora serà la Cia. Teatre de Butxaca la que portarà a escena Vet aquí una vegada.

D’altra banda, dissabte dia 3 de gener a partir de les 5 de la tarda i fins a dos quarts de nou del vespre els patges Gregori i Isidori recolliran les cartes que els nens i nenes vulguin fer arribar als Reis Mags d’Orient. La cita serà al Teatre L’Amistat.
Accès privat


Recordar contrasenya
Agenda
No hi han activitats programades